1.11.2019 aloitin vetämään Lumoava Koti -sisustusbrändiä yksinäni yhtiökumppanini jäädessä pois toiminnasta.

Lumoavalla Kodilla on shop in shop -myymälä Helsingin Tapanilassa, Tapanila Storen yhteydessä. Tuotevalikoimiin kuuluu sisustustekstiilit (matot, verhot, tyynyt, tyynynpäälliset, päiväpeitteet ym.), lyhdyt, huonetuoksut, pyykkietikat ja muut piensisustustuotteet. Kysy erilaisia sisustustuotteita, tilaan paljon tuotteita ihan tilauksesta eri tukuista.

Lisäksi verkkokauppa toimii osoitteessa www.lumoavakoti.fi.

Suunnittelen ja stailaan myös asuntoja, toimistoja sekä muita erilaisia tiloja. Suunnitelmien yhteydessä saat alennusta esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen ja makuuhuoneen kalusteista sekä sisustustekstiileistä.
Tulen mielelläni tapaamaan sinua/teitä ja suunnittelemaan teille unelmienne tilan.
Valoisaa ja värikästä talvea,
Maria